Advies en begeleiding van kaasmakerij tot unieke experience
Beemster Kaas is niet alleen de lekkerste Noord-Hollandse kaas, maar ook het grootste versmerk van 2018. En: het meest duurzame kaasmerk van Nederland. Eerlijk gemaakt door een prachtige coöperatie, CONO Kaasmakers. Zij betrokken ons bij de transformatie van hun oude kaasmakerij tot een unieke Beemster Cheese Experience.
Wat is er nodig om een dergelijke transformatie tot een succes te maken? Donder & Straal analyseerde de markt en ontwikkelde een aanpak voor de toeristische markt. Als flexibele schil ondersteunen we het interne projectteam bij de benodigde stappen.
CONO Kaasmakers onderzoekt nog de mogelijkheden voor het bouwen van een Beemster Experience in het oude gebouw van kaasmakerij ‘De Tijd’. Duizenden bezoekers kunnen dan al hun zintuigen laten prikkelen met een unieke beleving van de wereld van kaas, middenin Unesco Werelderfgoed de Beemster.
Gedaan voor Beemster Cheese Experience
- Advies en strategie